O poveste de dragoste începe cu un buchet de flori atent ales

Cum aș putea să îi spun că eu m-am pierdut pe mine? Cum să încerc să intru într-o relație noua, când eu nici măcar pe mine nu mă pot controla? M-am pierdut, atâtea relații, atâtea sentimente făcute praf… numai știu cine sunt…

Ce n-aș da ca acest buchet de flori cadou să poată schimba totul, chiar dacă inima mea a fost încântată atunci când l-am văzut pe curierul care se ocupă cu livrare buchete trandafiri in bucuresti, acest sentiment a fost acoperit de posibilitatea de a fi din nou trădată…

Mi-aș dori să pot vorbi limba florilor… să le întreb care ar fi semnificația ascunsă din spatele lor… Să nu mă opresc doar la faptul că este o persoană care vrea să îmi facă o surpriză frumoasă…

Știu că trebuie să fie ceva ascuns, mereu îi place să ofere cadouri cu semnificații ascunse. Dar acum nu îmi pot da seama ce ascunde în spatele acestei comenzi flori pe care a făcut-o. De ce a ales tocmai acest buchet? Când erau atât de multe buchete  la această florarie online, din care să aleagă.

Adevărul este că iubesc modul în care se îmbină trandafirii roșii cu crinii albi. Mereu reușesc să mă pierd în lambirintul creat de petalele trandafirilor… Gândurile mele pleacă departe, să numai vorbim că parfumul lor este atât de re…lax…a…n…t…

Nu mai simt nimic, nu știu unde sunt sau ce s-a întâmplat, totul în jurul meu este roșu.

Nimfa: Bine ai venit în lumea florilor! Eu sunt nimfa acestui loc… Nu îmi vine să cred… ești prima persoană care ne vizitează anul acesta… chiar nu mai credeam că este posibil asta… ?!? … probabil te întrebi cum ai ajuns aici: (nu puteam decât să dau din cap… cuvintele nu voiau să iasă…) Locul acesta este fermecat, nu permitem decât intrarea persoanelor ce vor să afle adevărul din spatele unui buchet de flori.

Nimfa:Ia să vedem ce ai primit tu… Hmmm… trandafiri și crini albi… flori la domiciliu… trebuie să ajungem la evenimente speciale, vin-o după mine…

(Unde mă aflam? Ce se întâmplase? Am trecut pe lângă zeci de camere ”gelozie”, ”înșelare”, ”bucurie ascunsă” … Ce loc este ăsta?)

Nimfa: Am ajuns aceasta este camera unde trebuie să ne aflăm: hai să mergem (Cât de mare este această ușă, dacă precedentele erau cât camera mea, aceasta era triplă)…

Eu: unde?

Nimfa: Cum unde? Nu tu ai vrut să afli ce înseamnă buchetul primit? Vom merge să aflăm adevărul despre fiecare floare. (Nu am mai reușit să zic nimic deoarece ușa s-a deschis lăsând să se vadă alte uși ”Lalele”, ”Passiflora”, ”Iasomie”, ”Trandafiri” din câte îmi dădeam seama aici urma să ne oprim, deja eram curioasă, dar ușa nu ascundea decât alte uși, trandafirii erau grupați pe culori. Cea mai frumoasă ușă era cea pe care urma să intrăm ”Trandafiri roșii”.)

Nimfa: Ți-am adus o tânără care vrea să afle ce simbolizează trandafirii roșii primiți.

Nimfa trandafirilor roșii: eu sunt nimfa trandafirilor roșii, de a lungul anilor am învățat toate semnificațiile pe care le poate avea un buchet de trandafiri roșii și după ce am analizat situația ta, cam atât pot să îți spun: Acesta este locul în care au luat naștere trandafirii și în care mai apoi calitățile lor au fost trimise femeilor, pentru că trandafirii sunt simbolul perfecțiunii și nu au asemănare pe întreg pământul s-a decis ca și femeile să fie la fel. Inima lor să fie un labirint creat din petale de trandafir, care să nu își piardă niciodată strălucirea și veselia, care să poată să se refacă după orice lovire.

Eu: Dar  de ce doare așa de tare atunci când persoana iubită te trădează? De ce iubirea doare?

Nimfa trandafirilor roșii: Labirintul a fost creat astfel încât doar o persoană să cunoască drumul către fericire, cu toate acestea mereu vor fi persoane care vor încerca să rupă petalele pentru a câștiga, dar acest lucru nu face decât ca trandafirul să pălească. O persoană care îți dăruiește un astfel de buchet își dorește să îi reamintească trandafirului tău, că nu este niciodată prea târziu să înflorească și să-ți vindece rănile trecutului. De asemenea pot spune că trandafirul este ce mai gingașă metodă de a spune ”Te iubesc! Vreau să fiu alături de tine!”.

Eu: dar de ce a ales să fie asociați cu crinii albi? Ce poate semnifica acest buchet, știu că trandafirii sunt simbolul iubirii, dar totuși crinii sunt folosiți la îmormântări, oare vrea să îmi transmit că această relație este moartă? (Nici nu mi-am dat seama când lacrimile au început să curgă șiroaie, acest gând mă durea și nu mă puteam opri)

Nimfa trandafirilor roșii: Acest lucru ți-l va putea spune colega mea nimfa crinilor albi.

(Am plecat de acolo. La fel ca și la trandafiri, am trecut prin două camere până a ajunge la nimfă, cea care m-a adus i-a spus totul, așa că așteptam cuminte confirmarea).

Nimfa crinilor albi: Într-adevăr crinii sunt folosiți la îmormântări pentru că ei sunt simbol al purătății, al legăturii cu divinul. Dar în același timp ei sunt reprezentații iubirii triumfătoare, ei încearcă să te ajute să treci peste toate piedicile pe care singură le pui în calea dragostei. Acest buchet nu este o metodă de a-ți spune că a renunțat, ci a faptului că va face tot posibilul să câștige inima ta.

Eu: Vreți să spuneți că iubirea lui este pură? Că va reuși să facă trandafirul inimii mele să înflorească?

Nimfa crinilor albi: Asta vei afla doar după ce veți încerca să fiți împreună… după ce…

Nimfa: Timpul petrecut aici este pe sfârșite, trebuie să plecăm altfel vei rămâne aici definitiv.

Eu: Mulțumesc pentru tot. Voi ține cont de sfaturile voastre.

Nimfa crinilor albi: Am uitat să îți zic ceva… crinii albi sunt oferiți și atunci când un bărbat vrea să ceară o femeie de soție…

(M-am trezit în camera mea, am renunțat la tot ce credeam. Vreau să îl sun… Vreau să aflu părerea lui… Vreau să cred… Oare cine este la ora asta la ușă?… Nu se poate?!? Cum a știut… nu contează… îl iubesc și asta nu se va schimba).

Au trecut 2 ani de când am primit buchetul de flori online… sunt așa de fericită, încă nu știu dacă totul a fost un vis sau acel loc există… știu  că doar cu ajutorul unui buchet de flori in bucuresti am reusit să aflu mai multe despre semnificațiile florilor, despre ce poate însemna un simplu buchet.

Și voi puteți comanda pentru iubitele voastre flori de la aceasta florarie bucuresti, veti gasi pe site sute de buchete, de cadouri ce pot fi oferite alături de acestea, trebuie doar să căutați cu inima și în aceeași zi persoana iubită va primi direct la ușă buchetul.

17 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes