Vacanta asta voi fi ambasadorul vostru

(Prima zi de muncă, nu îmi vine să cred cât de multe emoţii am, nici nu îmi dau seama dacă toate acestea sunt doar un vis sau este realitate. Îmi amintesc şi acum, cum în urmă cu o săptămână am fost acceptată să fiu Ambasadorul celor de la CND Turism, îmi dorisem acest post, însă acum nu ştiu cum a-şi putea face faţă la toate acestea. Urmează să am o întâlnire cu un tânăr care este în căutarea unei oferte vacanta. Cred că a venit deja…)

VacanteSpeciale.ro-Venetia

 • Bună ziua, eu sunt ambasadoarea care vă va ajuta să alegeţi destinaţie turistică, dar mai întâi trebuie să îmi spuneţi care sunt lucrurile pe care le căutaţi la o vacanţă reuşită.
 • Bună, eu sunt Lucifer, cunoscut ca şi Diavolul, te anunţ încă de pe acum că dacă nu vei reuşi să mă cucereşti vei avea parte de una dintre cele mai grele pedepse…
 • (este imposibil să nu nimeresc eu o astfel de persoană în prima mea zi de muncă? Este aşa de ciudat, vocea lui este foarte calmă, dar cu toate acestea ceva îmi spune că are de gând să pună în aplicare planurile sale… dar să trecem la ce avem de făcut…) Cât timp doriţi să petreceţi în vacanta? Aveţi o destinaţie în minte?
 • .. să vedem… Cred că ar merge o vacanţă de 5-7 zile, astfel voi avea destul timp să vizitez mai multe locuri. Legat de destinaţii… aici este mai greu, pentru că vreau să văd mai multe ţări de o dată, de exemplu: Germania, Austria, Italia, Franţa, dar şi multe alte ţări superbe se află pe lista mea de vizite… dar cu toate acestea cred că m-aş plictisi să stau 7 zile în acelaşi loc, a-și înnebuni…
 • Cred că am cea mai potrivită soluţie pentru dumneavoastră, dar trebuie să îmi spuneţi cu ce doriţi să călătoriţi până în ţara dorită, pentru a vă face o ofertă cât mai bună.
 • Nu suport să merg cu avionul, dar cu toate acestea nu îmi place nici să dorm în autocar… deci cred că aici te voi lăsa pe tine să alegi.
 • Să înţeleg că din start circuitele cu avionul dispar de pe lista de priorităţi, mai rămân doar circuitele cu autocarul. Din câte mi-aţi spus până acum consider că este o foarte bună alegere să optaţi pentru programul de 7 nopţi oferit de firma noastră.
 • Ce te face să crezi că acest program mă va încânta?
 • Programul acesta vă oferă posibilitatea ca în cele 7 zile cât durează vacanţa să vizitaţi foarte multe ţări, în fiecare dintre acestea vă punem la dispoziţie o serie de obiective turistice pentru a fi siguri că nu vă veţi plictisi. Noi vă oferim servicii de calitate, astfel la sfârşitul fiecărei zile puteţi fi sigur că vă aşteaptă o cameră primitoare la un hotel. În timpul acestui sejur veţi vizita sute de atracţii turistice, 11 dintre cele mai frumoase oraşe…
 • Toate acestea sună foarte interesant, dar cu toate acestea nu vreau să consum miliarde pe o simplă excursie, în plus sunt sigur că nu se va găsi o perioadă foarte bună de plecare pentru mine.
 • Preţul unei astfel de călătorii porneşte de la 380 euro şi creşte în funcţie de cerinţele dumneavoastră, pe deasupra avem programate pentru acest an plecări în fiecare lună, iar în unele luni există chiar şi două plecări. De asemenea puteţi să ne propuneţi chiar dumneavoastră o dată, iar dacă se strâng minim 25 de persoane, iar data este liberă excursia poate fi programată atunci.
 • Preţul este foarte accesibil, dar cu toate acestea nu mi-aţi spus absolut nimic despre locurile pe care aş putea să le vizitez dacă optez pentru această oferta speciala.
 • De a lungul celei de a doua zile de călătorie veţi putea vizita minunatul centru istoric Schoner Brunnen, acesta a atras atenţia nenumăraţilor vizitatori prin aspectul clădirilor, dar şi prin fântâna care se află acolo, acest oraş are o profundă încărcătură istorică şi reuşeşte să aducă oameni din întrega lume. Va urma mai apoi o vizită în Paris, unde veţi putea întâlni multe dintre atracţiile despre care cei doi Dumas ne-au povestit în cărţile lor. Nu veţi regreta dacă veţi alege acest program de 7 zile.
 • Să zicem că m-aţi convins… Cum se va proceda cu plata pentru a fi sigur că prind loc în autocar?
 • Puteţi viziona pe site-ul www.vacantespeciale.ro întreaga serie de ţări şi oraşe ce pot fi vizitate în cadrul acestui program, de asemenea tot acolo veţi vedea care sunt datele
 • la care avem, până în acest moment, stabilitate plecări. Pentru a vă asigura un loc trebuie să achitaţi minim 200 euro, iar cu minim 21 de zile înainte de plecare să reveniţi cu diferenţa. Sper că am reuşit să vă fiu de ajutor în alegerea destinaţiei perfecte.

1

ZIUA II:

This file is licensed under Creative Commons Attribution ShareAlike 2.0 Germany License
This file is licensed under Creative Commons Attribution ShareAlike 2.0 Germany License

Schöner_Brunnen

ziua 1 Sf. SebaldSf. Sebald

ZIUA III:

ziua 2 Catedrala Notre Dame

Catedrala Notre Dame

ziua 2 stanca Loreley

stanca Loreley

ZIUA IV:

ziua 3 DefenseDefense

ziua 3 Gradinile LuxembourgGradinile Luxembourg

ziua 3 Turnul MontparnassTurnul Montparnass

ziua 3 Univ. SorbonaUniv. Sorbona

ZIUA V:

ziua 4 Domul Invalizilor

Domul Invalizilor

ziua 4 Muzeul LouvreMuzeul Louvre

ziua 4 Turnul EiffelTurnul Eiffel

ZIUA VI:

Ziua 6 Cartierul Mica FrantaCartierul Mica Franta

ziua 6 Parlamentul si Consiliul EuropeiParlamentul si Consiliul Europei

ZIUA VII:

ziua 7 BurgtheaterBurgtheater

ziua 7 Gradinile Mirabell Gradinile Mirabell

ziua 7 HofbrauhausHofbrauhaus

ziua 7 MarienplatzMarienplatz

*sursa foto: Google si vacantespeciale.ro

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes