O vacanţă cu peripeţii

Nu îmi vine să cred… în sfârşit după atâta timp am reuşit să plecăm şi noi în vacanţă, de când s-au născut fetele nu am mai avut atât de mulţi bani pentru a pleca în călătorii, dar acum am decis că este momentul cel mai potrivit pentru a pleca alături de ele în Italia.

10482571_666113850139056_6095877084033985180_n

Pentru că ne doream să le oferim cât mai multe peisaje frumoase am decis să mergem cu maşina, astfel ne puteam opri ori de câte ori era nevoie şi pe deasupra nu ne deranja nimeni.

Îmi aduc aminte şi acum dimineaţa în care am plecat, deşi era puţin răcoare afară, se anunţa o zi foarte călduroasă, genul ăla de zi în care îţi doreşti să locuieşti într-un congelator, însă noi nu ne făceam griji aveam alături de noi o maşină dotată cu un astfel de sistem.

http://super-blog.eu/wp-content/uploads/freon-auto-3.jpg

Când am ajuns în Bucureşti căldura era destul de mare deja simţeam că sunt moleşită, că voi adormi în curând, însă nu voiam să dorm, îmi doream să trăiesc toate aceste momente alături de familia mea, aşa că i-am cerut soţului să pornească aer conditionat auto această rugăminte a fost cea care a pornit ceea ce se poate numi cea mai dezastruoasă excursie.

Odată cu aerul care ieşea din sistemul de climatizare, ieşea şi un miros aer conditionat foarte urât, pur şi simplu era insuportabil, aerul cald se îmbinase cu cel urât mirositor şi ieşise o adevărată bombă ce atenta la nasurile noastre.

curatare-aer-conditionat

Am fost nevoiţi să oprim în prima staţie şi să cerem ajutorul celor de acolo, pentru că în acest fel nu ne puteam continua călătoria, iar fetele deja începuseră să simtă mirosul şi să înceapă să plângă.

Norocul nostru a fost însă că în acea staţie se aflau şi doi prieteni de ai soţului meu, ei ne-au spus că cel mai probabil problema este la freon auto. Mai ales că după trecerea perioadei reci nu optasem pentru o  incarcare freon.

freon-auto-9

Se pare că aerul condiţionat nu era doar o simplă funcţie pe care maşinile o au, ci era ceva mai mult, era o instalație auto de care conducătorul auto trebuia să aibă mereu grijă, pentru că dacă porneşti la drum fără o incarcare aer conditionat te poţi trezi în aceeaşi postură ca şi noi.

Totuşi noi urma să plecăm într-o excursie, nu puteam sta cu zilele în Bucureşti doar pentru incarcare freon Bucuresti şi nici nu puteam renunţa la excursie, tocmai când ne întrebam ce să facem ca să rezolvăm mai rapid, Răzvan, unul dintre prieteni, ne prezintă site-ul www.freon-auto.com.

freon-auto-12

Se pare că există cineva care ne iubeşte şi care îşi doreşte să ajungem în Italia pentru că acel site era răspunsul la toate întrebările noastre legate de freon auto Bucuresti, pe deasupra ei oferă serviciile direct acasă pentru clienţii din Bucureşti, la noi au venit direct la popasul în care ne aflam.

Nu mi-a venit să cred ce repede au reuşit să rezolve problema apărută de la freon masina, a durat mult mai puţin decât ne-a luat nouă să îi contactăm şi decât le-a luat lor să ajungă, între timp am putut vizita puţin cu fetele Bucureşti-ul, deci excursia nu a fost tocmai pierdută.

freon-auto-9

Un lucru de care ne-am făcut griji înainte de a ne decide să apelăm la ei a fost pret incarcare freon,  dar această problemă a dispărut când am văzut ce preţuri mici practică această firmă, chiar dacă lucrează doar în Bucureşti, momentan.

După ce problema noastră s-a rezolvat ne-am urcat în maşină şi am pornit aerul condiţionat ne-am dat seama că aceasta firmă a fost cea mai bună soluție pentru scoatere mirosuri şi pentru o bună funcţionare a aerului condiţionat.

freon-auto-7

Cei care ne-au rezolvat problema ne-au şi sfătuit că este foarte bine să se facă cel puţin o dată pe an igienizare aer conditionat auto, dacă nu chiar de două ori pe an, astfel nu va trebui să optaţi mai târziu pentru curatare miros.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes