Totul despre eficiența energetică a casei tale

”Îmi amintesc și acum ziua în care a decis să mă cunoască, prima ei atingere caldă, numai simțisem căldura de mult timp, înăuntrul meu totul era foarte rece. Ultima persoană care își găsise locul în interiorul meu m-a părăsit la scurt timp lăsându-mă tristă și părăsită.

De data aceasta lucrurile păreau să stea altfel, această persoană blondă și cu ochi albaștri trezise în mine simțăminte de mult uitate, mai târziu i-am întâlnit pe cei doi copii ai ei Raul și Eleanora, doi mici îngerași, cu toate acestea ori de câte ori sosea câte o factură o simțeam cum se îndepărtează de mine.

certificat-energetic superblog

După trei luni simțeam că nu se va mai întoarce, nu va mai veni la mine, nu va face focul ca să mă încălzească.
Nu aș mai putea suporta ca încă o persoană să renunțe la mine, să fiu din nou singură, să nu simt atingerea nimănui atunci când ajunge acasă, nu îi voi mai auzi pe copii cum se joacă. Înăuntrul meu va fi din o tăcere de mormânt.

Dar oare ce face ea la ora asta atât de târzie? Copii au adormit demult, iar ea mâine dimineață se va trezi devreme pentru a pregăti totul. Laptopul acesta mă obosește foarte mult, dar trebuie să aflu ce caută,… vai dar nu se poate.. nu din nou… vai dar cât de frumoasă este aceasta?!? Și face parte din categoria B, cum să nu o iubești? Cum să nu vrea să renunțe la una ca mine din categoria E și să o ia pe ea?

Eu nu am reușit niciodată să mă ridic la nivelul celorlalte, de fiecare dată am greșit totul, becurile mele sunt unele dintre cele mai vechi, consumă atât de mult, să nu uităm de ferestrele prin care se pierde atât de multă căldură, de prizele mele care au mereu ceva în ele, chiar dacă nimeni nu își încarcă telefonul.
Dar i-a să văd ce are ea mai presus ca mine? Se pare că ea caută altceva acum: ”certificat energetic pret ” Ce mai este și ăsta? oare e ce o interesează? Din nou a adormit pe masă cu laptopul pornit și după dă vina pe mine… dar i-a să vedem ce a găsit.
Se pare că a intrat pe site-ul www.avizez.ro… mamă dar câte informații au… Nu a apucat nici măcar să le trimită mesajul, i-a să vedem ce a scris ea aici.
”Bună ziua,
Numele meu este Anastasia și de ceva timp m-am mutat într-o casă moștenită de la bunica mea, de atunci avem probleme cu pierderea energiei. Casa a fost trecută la realizarea ultimului certificat energetic în categoria E și îmi doresc să apelez la ajutorul dumneavoastră pentru a minimaliza pierderile de energie.

Am observat deja faptul că dețineți cel mai mic pret audit energetic și tocmai de aceea am decis să apelez la dumneavoastră pentru a pune la punct casa și din acest punct de vedere. Apelez la ajutorul vostru pentru că sunteți una dintre cele mai rapide firme din acest domeniu pe care am întâlnit-o și sper să îmi puteți fi de folos. Vă atașez și actele casei pentru a vă putea forma o impresie despre aceasta, aștept să discutăm împreună despre ziua și ora la care puteți veni.”

pret-certificat-energetic avizez proba superblog

Deci nu vrea să mă schimbe cu o altă casă, ea vrea doar să facă să fie totul mai bine pentru noi… Pentru prima oară în viața mea mă simțeam iubită, simțeam că cineva are grijă de mine.

La nici o săptămână au venit experții de la Enermed Impex SRL pentru a prelua toate informațiile necesare pentru realizarea acestui certificat energetic, iar în 24 de ore acesta era deja gata. Acum totul este bine, datorită sfaturilor celor de la Avizez nu mai pierd atât de multă căldură. În interiorul meu a fost instalat un sistem electronic cu ajutorul căruia energia  se oprește atunci când nu este nimeni cu mine. Vechile becuri au fost schimbate cu unele care consumă mai puțin. Acum totul se îndreaptă către mai bine, iar teama mea de a fi părăsită a dispărut cu totul.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016.

3 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes