O amintire a copilăriei

Empire

Recent am descoperit site-ul celor de la Empire Film, unul dintre cei mai importanți distribuitori de filme și animații din țara noastră. Dacă vă doriți să achiziționați un film sau o animație, atunci trebuie să vă uitați prin magazin după Empire Film.

Din 2012 această firmă ne oferă șansa de a vedea și filmele realizate de  cei de la Sony Pictures Entertaiment, ceea ce reprezintă o gamă foarte mare de produse. Dar să revenim la povestea noastră, așa cum vă spuneam am descoperit acest site de curând și am decis să arunc o privire asupra filmelor.

StuartLittle

Nu mare mi-a fost mirarea atunci când am descoperit la ei pe site o animație care mi-a cucerit copilăria și care m-a ajutat să devin persoana care sunt acum, este vorba de filmul Stuart Little 1. Prima oară când l-am văzut era în apropierea Sărbătorilor de Iarnă, probabil mulți dintre voi știți momentele acelea în care întreaga casă se strângea în jurul televizorului sau al laptopului pentru a putea vedea un desen animat nou.

Această animație a reușit să mă cucerească StuartLittle1_DVD_3Dcomplet, mai ales datorită faptului că putea accent pe prietenie și pe familie, de la această animație puteam să aflăm că nu este nimic mai important decât ai face pe cei din jur fericiți. Îmi aduc și acum aminte cât de mult râdeam la momentele în care Snowball îl întâlnea pe micuțul Stuart, dar și cât de triști am fost atunci când el a trebuit să părăsească familia Little pentru a se muta cu șoriceii. De asemenea toată casa tresărea atunci când vreo pisică încerca să pună mâna pe șoricel, dar filmul nostru ajungea la final și foarte mult de bucuram de finalul fericit.

Pentru mine însă acesta nu era sfârșitul, timp de săptămâni îmi imaginam noi peripeții prin care șoricelul trecea alături de prietenii săi, aceste lucruri ne ajutau să reținem cele mai importante idei ale filmului.

M-am bucurat enorm să aflu că în acest moment îmi pot cumpăra propriul meu DVD cu filmul, vreau ca peste ani să îl arăt copiilor mei, pentru ca și ei să învețe cât de important este să nu facem diferențe și să îi iubim pe cei care ne sunt alături. De asemenea se pot achiziționa DVD-uri și cu multe filme frumoase, care vă vor atrage cu siguranță atenția, pentru a vedea lista întreaga de filme și animații intrați pe site-ul lor.

Nu în ultimul rând… Vizionare plăcută!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016!

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes