Primăvara florăreselor începe cu Farmec

Încă de pe la 7-8 ani mama mea a început să mă ia cu ea la piaţă, locuiam la casă şi aveam o grădină destul de mare în care an de an tatăl meu punea cepe de narcise, zambile, lalele, crini, dar şi multe alte flori frumoase care ne asigurau un venit destul de bunicel.

Toate aceste momente aveau un farmec aparte. Pur şi simplu îmi plăcea să stau în piaţă şi să văd zâmbetul de pe feţele doamnelor şi domnilor care cumpărau buchetele realizate cu multă grijă, frumuseţea acestor momente a fost însă pe la 15 ani umbrită de apariţia unei alergii la seva florilor, în special la cea a narciselor. Această alergie nu dura foarte mult, în general 10 minute de la ultimul contact cu ea, cu toate acestea să fii o florăreasă în piaţă care să aibă faţa roşie ori de câte ori se atinge de sevă, nu este un lucru bun.

farmec

În următorii ani am încercat toate cremele şi alifiile posibile şi imposibile, însă tot ce făceam era imposibil, pur şi simplu alergia câştiga fiecare bătălie, ajunsesem să îmi fie frică să fac lucrul pe care îl iubeam cel mai mult. Asta până la începutul acestui an, când o farmacistă mi-a recomandat Apa micelată hidratantă de la Farmec, aceasta se deosebea de restul produselor cosmetice încercate până atunci prin prezenţa uleiului de mac.

Am încercat-o oarecum reticentă, deşi aveam încredere în acest brand, deja în mintea mea se formase ideea că nu voi scăpa niciodată de alergie, cu toate acestea cei de la Farmec mi-au dovedit încă o dată că merită toată aprecierea  româncelor.

Astfel tenul meu era din ce în ce mai curat şi puteam să mă bucur din nou de prezenţa florilor şi de meseria care îmi făcea atât de multă plăcere. Aproape pe oriunde am mers, am auzit sau am fost întrebată: De ce sunt numai românce frumoase?, în primii ani nu am ştiut ce să răspund, însă acum totul este mai clar pentru mine.

Este imposibil ca româncele să fie urâte când au lângă ele un ajutor atât de încredere precum este gama Gerovital Plant, iar mai nou în această gamă se adaugă şi produsele realizate cu ulei de mac. Pentru cele care nu cunosc deja macul se numără printre plantele cu efect calmant, el reuşeşte să prevină  iritaţiile pielii atunci când este lăsat pe mâna celor de la farmec.

Pentru cele sau cei care încă se mai gândesc care este secretul frumuseţii româncelor le ofer unicul răspuns: Farmec.

 

Acest articol a fost scris pentru Proba 4 SuperBlog spring 2016

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes