DWYN.RO o nouă listă de dorințe

Am decis ca astăzi să vă prezint o nouă listă de dorințe de pe site-ul dwyn.ro, aici am descoperit o foarte mare gamă de produse de care fiecare dintre noi are nevoie în casă. Mai mult decât atât este aproape imposibil să treci peste prețurile lor foarte acceptabile, vorbim de un preț al transportului de doar 15 Ron, indiferent de valoarea comenzii, preț care este foarte accesibil.

Dar haide-ți să trecem mai bine la produsele pe care mi le doresc de pe acest site, desigur este vorba de doar câteva dintre acestea.Prima oara am decis sa arunc o privire asupra categoriei de smartwatch-uri, chiar imi doream un astfel de gadget mai ales ca nu pot sta tot timpul cu telefonul lângă mine, motiv pentru care pierd multe apeluri.

Un alt produs care m-a atras de această dată de pe site a fost luat din categoria de electrocasnice bucătărie, locul în care orice femeie își dorește să ajungă, de aici m-am oprit asupra unui storcător de fructe.

Ariete Storcator Ariete Spremi, Putere 40W, Capacitate 1.2 L, Citrice, Alb/Portocaliu

De când cu dieta și cu dorința fetelor de a consuma cât mai mult suc de fructe proaspăt acest storcător de fructe a devenit indispensabil în casa noastră, prețurile sunt unele foarte convenabile începând de la 34 Ron, ținând cont că acest aparat este necesar în casă  mai ales dacă aveți copii mici, care au nevoie de sucuri proaspete.

Apoi am decis să mă uit puțin și asupra categoriei de telefoane gsm, aveam mare nevoie de unul și pe site-ul dwyn am descoperit foarte multe modele la prețuri atrăgătoare. Pentru cei care nu mă cunosc telefonul este un gadget foarte important pentru mine.

Tot pentru casă am decis să arunc o privire și asupra cântarelor electronice, sincera sa fiu nu pot să văd o bucătărie fără un cântar electric, indiferent de cât de bine ne-am format ochiul pentru a ghici cantitatea de produs pe care o punem trebuie să avem și un cântar la îndemână. Cei de la Dwyn.ro ne pun la dispoziție foarte multe modele din care să alegem cu prețuri foarte atractive.

Gallet Cântar de bucătărie Gallet GALBAC867R

Cu ajutorul unui cântar putem fi siguri că rețeta ne va ieși exact cum ne dorim, desigur dacă au fost trecute corect cantitățile necesare pentru numărul de porții. Eu m-am oprit asupra modelului de mai sus, deoarece am mai avut și înainte un model asemănător și este foarte bun pentru a cântării aproape orice. Pe voi ce produse de pe acest site vă atrag? Ce produse vă doriți de pe site-ul Dwyn.ro.

6 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes