De ce sa devin reprezentant Avon?

Bine v-am regăsit, dragele mele. Astăzi vom discuta despre un mod în care puteți câștiga bani direct de acasă fără foarte multă bătaie de cap sau prin care puteți câștiga produse cosmetice la prețuri mult mai mici.

Este vorba despre a deveni Reprezentant Avon, adică să promovați produsele comercializate de către cei de la compania Avon în rândul prietenelor, rudelor sau cunoștințelor, iar mai apoi să plasați comenzi pentru această firmă.

Tot mai multe persoane se întreabă ”De ce să devin reprezentant Avon?” eu vă voi da doar câteva motive pentru care ar trebui să spuneți ”DA” acestei oportunități:

lider Avon

  • Nu trebuie să plătiți nimic pentru a vă înscrie, veți beneficia de ajutor din partea celor care deja lucrează pentru această firmă pentru ca și voi să puteți începe să câștigați bani.
  • Nu trebuie să aștepți foarte mult timp pentru produse, ele fiind livrate în maxim 48 de ore, ceea ce înseamnă că le poți oferii clientelor tale produsele foarte rapid, pe deasupra chiar și voi vă puteți bucura de produse mult mai repede.
  • Există nenumărate procedee prin care să plățești factura către Avon, tu o alegi pe cea mai aproape de tine și pe cea care te ajută să termini mai repede.
  • Poți cumpăra produsele la un preț mult mai mic decât cel de catalog, chiar dacă să zicem că faci o comandă doar pentru tine tot vei rămâne cu un câștig destul de consistent.
  • nu trebuie să îți faci griji cu privire la program, tu decizi când cum și cât lucrezi. Desigur persoanele care acordă mai mult timp vor avea parte și de mai multe câștiguri.

Ultima întrebare care se pune este ”Cum să devin Reprezentant Avon?” Ei bine acest lucru se poate face prin completarea formularului disponibil pe site-ul de mai sus, iar mai apoi prin începerea lucrului și a adunării de clienți.

41 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes