Scrii articole si primesti bani

Ești blogger? Îți place să câștigi bani din scrierea de articole?

Dacă da, acum poți începe să câștigi bani în mediul online cu ajutorul site-ului acesta, în acest moment site-ul este deținut de firma de seo: SeoClub Romania și este în căutarea unor bloggeri care să scrie articole.

Tot ce ai de făcut este să îți deschizi un cont accesând acest link, mai apoi vei putea vedea microjoburile disponibile, din start vei ști ce trebuie să conțină articolul, câte cuvinte ai de scris, ce link să adaugi și mai mult decât atât câți bani vei primi la terminarea task-ului.

Cei care sunt interesați de publicitate pot apela tot la această firmă, unde vor găsi foarte mulți bloggeri dornici să scrie articole despre afacerea lor, ei decid ce sumă va fi dată pentru fiecare articol, dar și câți bloggeri pot opta pentru aceste task-uri.

Am uitat să precizez suma minimă de retragere pentru bloggeri este de doar 5 dolari, iar plățile se fac pe 5 și 25 ale fiecărei luni. Nu uitați după ce a-ți făcut contul să completați și datele voastre pentru ca sponsorii să vă poată alege în campaniile lor.

Pentru mai multe informații despre noul site intrați aici. Sper ca acesta să fie începutul unei frumoase colaborări. Spor la scris dragii mei!

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes