Gasim apartamente la complex latin

Atunci când suntem tineri tindem să ne mutăm cât mai departe de părinți pentru ca în acest fel să simțim că sunt independenți. Acest lucru este de foarte multe ori benefic, dar se pune însă o mică problemă: unde vom locui?

Screenshot - 1_8_2016 , 11_14_26 PM

În acest moment pentru tinerii care își doresc un apartament la un preț accesibil există complex latin, de aici ei pot cumpăra apartamente 2 sau 3 camere sau chiar garsoniere la prețuri accesibile.

Screenshot - 1_8_2016 , 11_15_50 PM

Mai mult decât atât vorbim despre o zonă foarte accesibilă, ai posibilitatea să iei un mijloc de transport în comun cu care să ajungi în cele mai importante puncte ale orașului sau poți ajunge la alte stații importante din București.

Screenshot - 1_8_2016 , 11_16_11 PM

Acest loc este perfect pentru cei care își doresc să își crească copiii într-un mediu curat, există 3 parcuri, unul unde părinții pot merge cu copii și două parcuri de petrecere a timpului liber. Vorbim de un cartier în care media de vârstă este de 35 ani, un loc unde în decursul a 8 ani s-au născut 300 de copii.

Screenshot - 1_8_2016 , 11_16_11 PM

În același timp este un loc foarte frumos în care poți reuși să îți întemeiezi o familie, în care vă veți bucura de aer curat, de vecini prietenoși, aici puteți găsi coafor, frizerie, dar și multe alte facilități.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes