Snow Queen 2 – Regina Zăpezii 2

Dragii mei, bine v-am regăsit.

Cu toate că a trecut deja Crăciunul zăpada nu și-a făcut încă, în cea mai mare parte a țării, simțită prezența. Tocmai de aceea la început de 2016 vom putea urmări un nou film foarte interesant, este vorba de continuarea animației Crăiasa Zăpezii, de această dată în centrul atenției v-a fi trolul Orm.

O dată cu scăparea de sub influența și asuprirea Crăiesei Zăpezii trolii se pot bucura în sfârșit de libertatea mult dorită, pentru prima oară pot simți că nu mai depind de cineva, cu toate aceste Orm nu este fericit. El este acum un erou datorită faptului că a fost principalul ajutor în lupta dusă împotriva răului.

Micuțul trol nu se putea mulțumi cu faptul că el a fost doar un ajutor în lupta dusă împotriva Crăiesei așa că a decis să inventeze diverse povești din care să reiese că el a fost eroul principal, că el a reușit să o distrugă de unul singur pe Crăiasă.

Trolul nu se oprește doar la acest lucru ci se mândrește cu faptul că urmează să se căsătorească cu o frumoasă prințesă, astfel moștenind și o avere imensă. Ce se va întâmpla însă cu adevărat vom afla începând cu 1 ianuarie 2016, dată la care filmul va debuta pe marile ecrane.

*PS. Pentru nerăbdători filmul poate fi găsit și online, a apărut deja!

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes