Storks

Încă de mici știm că bebelușii sunt aduși de către berze către părinții lor, ei bine de a lungul timpului și berzele au evoluat, acum copii sunt produși mult mai rapid, cu ajutorul unor mașini de ultimă generație și mai apoi transportați în cea mai mare siguranță către părinții lor.

Anul 2016 ne v-a încânta cu o nouă animație Storks, Berzele, o comedie perfectă pentru un weekend petrecut alături de cei dragi, în special dacă aveți copii mici. În acest mod veți putea urmări aventura celor doi buni prieteni Junior și Tulip.

Datorită unei erori făcute de Junior, acesta a activat din greșeală mașina de făcut copii și a creat astfel o fetiță foarte frumoasă, dar pentru care nu avea autorizație, tocmai de aceea el trebuie să pornească în căutarea unei familii pentru micuța creată.

Atât Junior cât și Tulip sunt singurii oameni care lucrează pentru această firmă așa că ei sunt cei care trebuie să pornească în lume pentru a lăsa primul lor copil și pentru a restabili astfel ordinea.

Cornerstore.com este locul în care se lansează cele mai multe comenzi pentru copii și tocmai de aceea Junior, viitorul manager, trebuie să rezolve problema apărută înainte ca șeful lor să afle despre greșeala comisă.

Vă invităm să vă uitați la un film foarte frumos care va îmbina acțiunea și comedia.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes