Hotel Transylvania 2

Spre fericirea mea am reușit în sfârșit să vizionez animația Hotel Transylvania 2, deja de la primele 3 trailere văzute îmi imaginam cât de frumos poate să fie acest film, vă pot spune însă ceva filmul merită toate stelele posibile, este haios, reușește să te facă să râzi până la sfârșit și mai mult decât atât are puterea de a te ține în suspans.

Reușim să reîntâlnim toate personajele vechi și chiar unele noi, cum ar fi de exemplu bătrânul Dracula tatăl micuțului Dennis, fiul cuplului om-vampir. Cel mai mic membru al familiei Dracula lasă foarte multe semne de întrebare mai ales că nu se știe exact dacă este om sau vampir.

Dracula face tot posibilul să dovedească faptul că nu se înșală și că nepotul lui este cu siguranță un vampir, chiar dacă aceste lucruri îl pun de cele mai multe ori în pericol. Mevis este supărat din cauza faptului că propriul ei tată încă nu a acceptat complet faptul că ea s-a căsătorit  cu un om și că fiul ei s-ar putea să fie om.

Tot în aceste momente vedem și o parte din Mevis care își dorește să experimenteze pe deplin lumea oamenilor, să cunoască locurile în care soțul ei își petrecea timpul. Ce se va întâmpla însă cu protagoniști veți putea vedea urmărind animația.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes