Tips-uri pentru achizitionarea de ferestre de mansarda

Proprietarii de case recent construite sau renovate cu mansarda sunt pusi in fata unei grele decizii cand vine vorba de accesorizarea spatiului mansardat cu ferestre noi, mai ales daca nu dispun de cunostinte in domeniu. In continuare, va prezentam cateva “indicii” pretioase in depistarea celor mai bune oferte de geamuri termopan pentru locuinta!

Producatorii seriosi de ferestre de mansarda, pun la dispozitia clientilor si accesorii, oferind in plus certificate de garantie pentru produsele vandute. Este important sa beneficiati de garantie, in cazul in care se sparge un geam, de exemplu. Asadar, va recomandam sa chestionati vanzatorul si asupra acestui aspect, incercand sa aflati daca producatorul detine in tara un department tehnic la care puteti apela, in scopul constatarii si inlocuirii produsului cumparat.

Daca decoratiunile interioare pot fi schimbate oricand dorim, cand vine vorba de ferestrele mansardei, ne asteptam in schimb sa le folosim vreme de 10, chiar 20 de ani. In acest interval, nu este exclus sa recurgeti la inlocuirea invelitorii sau sa alegeti o alta rama de etansare sau mici detalii, precum manerul de actionare al ferestrei s.a.m.d. Iata 5 motive pentru care devine esential sa apelati la ferestre de mansarda de calitate superioara  , ideale pentru acoperisuri inclinate si plate, provenind de la un brand cunoscut:

  • Geamuri securizate. Pentru a beneficia de siguranta si protectie impotriva efractiei. Ferestrele din oferta noastra, facand parte din gamele DURO, HIVE si AERO, dispun de un sistem special de consolidare a structurii si feroneriei.
  • Va avantajeaza prin design-ul modern, ele fiind usor de integrat oricarui tip de interior, de la spatiile in stil industrial, pana la cele cu aspect rustic.
  • Ofera etanseitate, contribuind la mentinerea unei temperaturi potrivite pe timpul lunilor reci de iarna. Totodata, imbunatatesc izolarea termica.
  • Imbunatatesc confortul in locuinta
  • Permit trecerea luminii naturale, facand din orice spatiu un loc primitor, aerisit, bine ventilat si propice pentru desfasurarea oricaror activitati, indiferent de destinatia mansardei (bucatarie, dormitor, camera de oaspeti, atelier sau birou etc.).

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes