De cine avem nevoie ca sa cumparam anvelope?

Iată că această iarnă nu ne-a adus zăpadă. Cu excepția a vreo trei zile de nea așternută, în rest doar uscăciune. Cum eu nu îmi folosesc mașina în fiecare zi, iarna aceasta mi-a permis să merg cu vechile anvelope, fără a fi nevoită să le schimb. Totuși când am verificat, acum câteva zile, canelurile de la anvelopele mașinii mi s-au părut că nu sunt în regulă. De fapt am constatat că acestea sunt la același nivel cu indicatorii de uzură. Pentru a fi sigură că am dreptate am intrat pe site-ul meu preferat anvelomag.ro.

Cum știi când trebuie sa schimbi anvelopele cu alte anvelope noi? 

Aici am recitit sfaturile privind momentul când este necesar să schimb cele patru cauciucuri ale mașinii mele. M-am gândit că vă interesează și pe voi. Așa că am să le expun pe scurt.

  1. Dacă anvelopele s-au uzat, înseamnă că banda a scăzut sub 1,6 mm. Rezultatul este că ele nu mai deviază apa de sub pneu și există pericolul de acvaplanare.
  2. Anvelopele au în caneluri mici șanțuri pentru indicarea uzurii anvelopei. Dacă aceste mici șanțuri au dispărut siguranța conducerii este compromisă.
  3. Dacă în timpul conducerii mașinii simți vibrații la volan, ai nevoie de recalibrarea anvelopelor. Atunci când această recalibrare nu dă rezultate se impune să îți iei anvelope
  4. Când anvelopele mașinii tale prezintă mici crăpături există un risc ca ale tale caiuciucuri să se separe de banda de oțel. Cum ești în pericol de accidentare, ia-ți alte cauciucuri noi.
  5. Folosește tot timpul anvelopele ce se potrivesc autoturismului tău.
  6. Ai mare grijă ca anvelopele mașinii tale să fie în concordanță cu legea în vigoare.
  7. Dacă anvelopele mașinii tale sunt îngăurite lateral, au fost distruse de substanțe corozive, sunt desprinse de cauciucurile interne, schimbă-le urgent.
  8. Este recomandat să le schimbi după șase ani de folosință, chiar dacă nu sunt uzate.

După recitirea cu atenție a cestor sfaturi am văzut că aveam dreptate. Se impune schimbarea urgentă a vechilor mele cauciucuri. Așa că am continuat navigarea pe site. Doar că acum am pătruns în magazin pentru a vedea recomandările ce mi le fac tehnicienii de aici. Cum era și de așteptat, datorită condițiilor blânde din acest an, recomandările conțin ambele variante.  Atât anvelopele de iarnă, cât și cele de vară sunt recomandate la prețuri foarte bune. Eu trebuie doar să mă hotărăsc ce fel de anvelope vreau să cumpăr pentru mașina mea.

Ce altceva mai avem de câștigat cumpărând anvelope de la ei? 

În afară de prețurile mici, cei de la Anvelomag Top Auto îmi asigură și condițiile unui comerț civilizat. Pot face comanda telefonic la 0371.780.780 sau la 0737.351.099. Livrarea se face gratuit pentru 4 anvelope sau 4 jante. În 24 – 48 de ore ajunge prin Fan Courier la domiciliul tău sau la centrul de montaj, după preferință. Desigur că plata o poți face online cu un card bancar sau poți selecta opțiunea de  ”verificare la livrare”. În acest din urmă caz vei plăti direct la curier, în momentul primirii comenzii.

Tot ce trebuie să faceți dacă aveți nevoie de anvelope este să intrați pe anvelomag.ro. Veți selecta lățimea, înălțimea, diametrul anvelopelor. Apoi veți selecta sezonul în care le veți folosi și producătorul. Dacă nu veți găsi ceea ce căutați sau doriți informații suplimentare, solicitați consultanță tehnică profesionistă. Operatorii Anvelomag Top Auto vă pun la dispoziție alternative în funcție de ce buget dispuneți.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes