Cum sa-mi aleg perna ideala

Daca vrei sa ai un somn linistit trebuie sa ai un dormitor in care sa te simti confortabil. Trebuie sa ai o lenjerie de pat de calitate sau  o lenjerie de pat din bumbac care permite aerului sa circule si care nu te face sa transpiri mai mult decat trebuie. Totodata, ai nevoie de o saltea confortabila, o saltea potrivita pentru corpul tau. Si, bineinteles, pentru un somn de calitate ai nevoie de perne de calitate.

In cele ce urmeaza vom vorbi putin despre cum iti poti alege perna ideala. O perna ideala poate fi cumparata chiar si din magazinele online. Un magazin onlie de la care poti cumpara perne este Asternuturisiprosoape.ro. Tot de aici mai poti cumpara si lenjerii de pat de cea mai buna calitate,pilote, prosoape  dar si alte produse. Pisicuta ac-9005 - Lenjerie de pat din bumbac 1 persoana

Revenind la alegerea pernei ideale, trebuie sa ai in vedere faptul ca cel mai important criteriu e materialul cu care este umpluta perna. Perna pe care o folosesti trebuie sa iti relaxeze zona cervicala astfel incat sa ai un somn cat mai odihnitor. Pernele pot fi umplute cu spuma, spuma cu memorie, latex, lana, bumbac, puf si pene de gasca sau poliester. Fiecare tip de umplutura are propriile caracteristici. Informeaza-te si alege-o pe cea mai potrivita. Eu de exemplu prefer pernele umplute cu spuma de memorie, deoarece se adapteaza la forma corpului.

Cottonissima Rosemallow V1 - lenjerie de pat din bumbac 1 persoana

Apoi, in alegerea pernei ideale conteaza si cum obisnuiesti sa ai pozitia corpului atunci cand dormi. Daca dormi pe spate, ai nevoie de perne subtiri, daca dormi pe o parte, ai nevoie de perne mai ferme care sa umple distanta dintre ureche si umar. Daca dormi pe burta, alege o perna foarte subtire daca nu vrei sa ai probleme cu spatele mai apoi.

Pernele se mai aleg si in functie de dimenisuni, pret sau alte criterii.

Perna ideala pentru mine poate sa nu fie perna ideala si pentru tine. Fiecare persoana este unica in felul ei si are propriile preferinte. Informeaza-te, testeaza si vezi care e perna potrivita pentru tine

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes